Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

måndag 23 maj 2011

gloMinerals! Nu på Advanced Skin Care i Göteborg!


Många är vi som älskar mineralmakeup, pga dess lugna och behandlande effekt. Och till alla mineralfantasters förtjusning kan vi nu glädja Göteborg med att Advanced Skin Care nu erbjuder gloMinerals, mineralmakeupen som innehåller antioxidanter!

Det unika med denna mineralmakeup är att deras foundations kommer i 3 olika former: löst, pressat och flytande. Detta gör att det finns en foundation för alla hudtyper, oavsett om du blir blank/fet eller väldigt torr. Ytterligare ett plus för denna mineralserie är att deras foundations inte innehåller ljusreflekterande ämnen som många andra mineralmakeuper gör, vilket gör den mer lämplig för fotografering t.ex i samband med bröllop eller fest. gloMinerals används flitigt inom tv-industrin både här i Sverige och internationellt.

gloMinerals ger en överlägsen täckning och ett brett spektrum av UV skydd tack vare de naturliga, rena mineralerna. Pigmenten i produkterna är kraftfulla och bestående, vilket gör att du får en trygg och säker makeup som håller hela dagen. glominerals innehåller också förutom antioxidanterna vitamin A, C, E även grönt te extrakt, vilka tillsammans skyddar huden mot skadliga, yttre påfrestningar samtidigt som de tillför huden fukt och näring. De antiinflammatoriska ingredienserna hjälper till att förbättra tillståndet hos inflammerad hud, acne- och rosacea-skadad hud.

I denna mineralserie hittar du allt från trygga basprodukter till färgglada ögonskuggor och rouger. Missa inte vårens nyheter, hitta de rätta färgerna och stil just för dig. Boka in dig på en Make Up konsultation idag!
Under 45 min får du en komplett dagsmakeup lagd samt tips och råd hur du själv utför det hemma. 595:-

Vid köp av valfri foundationen + borste bjuder vi på en valfri läpprodukt: Välj mellan gloLipstick, gloLipGloss eller gloLiqiuid Lips! Finns i flera härliga färger och nyanser!
Värde 189-199:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar