Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

onsdag 7 december 2011

Varför en Ansiktsbehandling i Göteborg kan lyfta hela din dag!

Vi bor visserligen på Sveriges framsida men det finns dagar då vi förmodligen svär och förbarmar denna varierande stad, speciellt en dag som denna. 7 december och istället för härliga, vita fluffa snöflingor attackerad vi av hårda, kalla och frusna hagelbollar!

Till råga på allt så är Göteborg staden som alla vädergudar älskar att experimentera med, här blåser och regnar det både underifrån, snett från vänstra sidan och rakt från höger! Men resten av året bara älskar vi denna goa stad och gräset är grönt och fåglarna kvittrar osv.

Det man då som göteborgare kan tänka på en årstid som denna är att en ansiktsbehandling löser många tillfälliga bekymmer. Iallafall för en timmes skull, eller 90 min om man väljer att lyxa till det!
Under en ansiktsbehandling får vi inte bara igenom om du är torr, fet eller yttorr i huden utan vi får dig att koppla och relaxa - något som du kanske glömt av hur det känns?
Den vanligaste kommentaren vi får från en 1 gångs kund är inte: "När kommer de där gurkorna?" utan: "Oj jag somnade visst!".
Nu propagerar vi inte för att man ska sova sig igenom behandlingen eftersom det tyvärr gör att du inte minns så mycket från denna härliga stund, men faktum är att de flesta av våra kunder får mer energi och kraft efter en ansiktsbehandling än en kroppsmassage.

För en ansiktsbehandling inkluderar allt det där nödvändiga som faktiskt tar hand om din torra, nariga eller feta, pormasks-rika hud samtidigt som den ger dig en nystart och återhämtning. Något som vi har alldeles för lite av i vårt samhälle i dagsläget.

På Advanced Skin Care arbetar vi dessutom lite extra finurligt med att vi fokuserar på avancerad hudvård dvs behandlingar som ger långvariga resultat men också där vi fördjupar oss i kostens betydelse. Du är kort och gott - VAD DU ÄTER.

Man måste absolut inte ha problem för att välja avancerad hudvård, det kan räcka med att ni helt enkelt vill ha hudvård som fungerar och håller. Ansiktsmasker i all ära, men vill man ändå inte ha en ansiktsbehandling som kombinerar resultat med avkoppling?

Är du fortfarande inte säker på om avancerad hudvård är något för dig? Du kan alltid läsa här vad våra kunder tycker och tänker om oss, eller ringa oss på 031 711 70 60 om du har frågor.

Under DECEMBER MÅNAD ger vi även en FRI DAGS MAKEUP till alla som BOKAR EN VALFRI ANSIKTSBEHANDLING - välj Bas, Relax eller Advanced. Uppge MAKEUP vid bokning!

Passa även på att besöka våra hemsida och se hela vårt utbud på behandlingar - FOTVÅRD, MAKEUP, KOSTRÅDGIVNING, VAXNING etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar