Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

onsdag 16 maj 2012

Ansiktsbehandling i Göteborg

Att regelbundet ge dig själv och din hud en ansiktsbehandling kan många gånger hjälpa till mer än vad du faktiskt tror. Under en ansiktsbehandling slappnar de flesta av mycket lättare än under t.ex en massage och din hud får samtidigt en ordentligt genomgång och uppfräschning som bidrar till att du får en friskare och motståndskraftigare hud.

Sättet att välja ansiktsbehandling på är många, och det finns oftast en passande behandling för alla. Hos Advanced Skin Care, hudkliniken i Göteborg, fokuserar vi framförallt på medicinsk hudvård men fördjupar oss även i kostens betydelse. Dvs vi ser mer till orsakerna, än bara symptomen för att dig rätt rådgivning om din hud.
Här hittar du både hudterapeut & kostrådgivare i samma form, och vårt unika koncept med avancerad hudvård har fallit många göteborgare i smaken.

Vi behandlar till största del problem hud som acne, rosacea och annan miljöbelastad hud, och resultaten blir både långvariga och goda när man väljer att samarbete på det här sättet med medicinsk hudvård och kost & näringslära.
Vad vi väljer att stoppa i oss, och vilken effekt det får på vår kropp kan vara självklart för en del, men alldeles för många personer går runt idag men onödiga hudbesvär som effektivt kan lindras och ibland även försvinna helt med rätt kunskap och rekommendationer för just dig.

Våra ansiktsbehandlingar utgår alltid ifrån en kost & näringsprofil och som nu kund hos oss ingår det alltid en 15 min fri hälsokonsultation i samband med din första ansiktsbehandling här i Göteborg. Den mest vanligaste behandlingen är Face Relax, som är en 60 min klassisk ansiktsbehandling där peeling, aha-syror, djuprengöring (inkl portömning), massage och mask ingår.
Vill man sedan lyxa till det rejält väljer man vår lyxigaste behandling Face Advanced 75 min eller vår kortare variant Face Bas 45 min som är en enkel men effektiv ansiktsbehandling där fokus ligger på djuprengöring.

För dem med återkommande besvär väljer vi alltid våra medicinska hudvårdsbehandlingar och vi erbjuder allt ifrån Aha-kurer till mer djupgående kemiska peelingar och även TCA. Dessa behandlingar utförs endast efter konsultation med hudspecialist och är du osäker på vad som passar dig bäst är du välkommen att ringa oss på: 031 711 70 60.

JUST NU får alla nya kunder som ännu inte testad på avancerad hudvård hos oss 150:- rabatt på en valfri ansiktsbehandling här i Göteborg! Erbjudandet gäller Face Bas, Face Relax eller Face Advanced och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.(gäller tom 6 juli 2012)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar