Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

söndag 12 mars 2017

Cryobehandling från Dermapen Cryo på Advanced Skin Care i Göteborg!Dermapen CryoTM gör din hud fläckfri

Dermapen CryoTM är en avancerat och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika benigna hudförändringar så som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Kryoterapi (’kall kirurgi’) är en mycket effektiv och säker procedur som används för att frysa bort och förstöra godartade hudförändringar.

Behandlingen är säker, snabb, effektiv och smärtfri.

Med sin mycket precisa applikatorspets fryser Dermapen CryoTM endasts bort din hudförändring och inte den omgivande, friska huden.

Detta innebär att din behandling kommer att omfatta minimalt obehag och få biverkningar. Det innebär också att hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen även kan behandlas säkert.

Dermapen CryoTM behandlingar finns tillgängliga på utvalda estetiska kliniker. Din behandlare kommer att bedöma din hud och ditt behandlingsområde för att rekommendera en lämplig behandlingsplan för dig. 


Behandlingen:
  • Behandlingen känns som ett stick (som med en penna) när frysningen pågår.
  • Några minuter efter behandlingen kan en brännande, stickande känsla kvarstå.
  • Huden kan bli röd runtom det behandlade området på grund av kyla och irritation.
  • I vissa fall bildas även en vattenblåsa som oftast lägger sig efter några timmar.
  • Sårskorpa bildas efter några dagar. Skorpan skall läka i sin egen takt och falla av själv.I Mars får du som är kund hos oss chans att boka en kostnadsfri konsultation med Dermapen Cryo. Läs mer om denna behandling på vår hemsida. Önskar du boka tid kan du enklast göra detta via vår online bokning eller ringa oss på 031-711 70 60. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar