Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

torsdag 11 maj 2017

pedicare - Professionell fotvård, nu hos oss på kliniken!

Nu i Maj välkomnar vi vårt senaste tillskott inom professionell fotvård till oss - pedicare! pedicare är utvecklat av fotterapeuter och erbjuder ett brett utbud av professionella fotvårdsprodukter för alla typer av fotproblem.
Oavsett om du lider av torra, nariga fötter eller varma, svettiga fötter med svampproblematik så finns det behandlade vård för just dig.
Alla produkter är tillverkade här i Sverige och därmed anpassat efter vårt nordiska klimat samt har tydliga instruktioner på svenska hur man använder deras produkter.

Vi är helt överförtjusta i dessa nya produkter och ser fram emot att dela dom med er. Vår Medicinska fotterapeut/Undersköterska Emma välkomnar nya som gamla kunder nu i Maj på fotvårdsbehandling, där vi från och med nästa vecka (17 maj) introducerar dessa underbart vårdande produkter.
Vi lanserar även då vår nya fotvårdsbehandling - Medicinsk Fotvård Deluxe 60 min som är en komplett dröm för dina fötter och ditt sinne. I maj/juni kan du boka denna behandlingar till samma kostnad som för 50 min: 550 kr.

Boka online eller ring oss på 031-711 70 60. Varmt Välkommen!

https://www.pedicare.se/

Mer än 60 års erfarenhet av fotvård
- Paketerat i en enda serie 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar