Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

måndag 29 augusti 2011

Fotvård i Göteborg på Advanced Skin Care!

Hos oss på kliniken är det viktigt att vi arbetar med kropp och själv och en av de viktigaste delarna vi har på kroppen är ju dom där nere; våra fötter
Våra kära fötter är älskade och hatade och i vissa delar av världen är det t.o.m riktigt oartigt att visa sina fotsulor för någon annan. Vi håller inte med om detta alls och kan med glädje presenterna nya härliga fotriktiga behandlingar som tar dig och dina fötter till en ny nivå.

Oavsett ålder och kön så är foten den del på vår kropp som sannerligen tar oss dit vi vill komma och ger oss förutsättningar att nå de mål vi vill nå. Foten återspeglar vår kropp och genom att massera och ge lättare tryck på utvalda zoner kan spänningar och andra blockeringar hävas. Läs mer här om zoner!

Att regelbundet rå om sina fötter och ge dem fotvårdsbehandlingar är en god förutsättning för ett friskare och sundare liv, inte allra minst för att det ger dig en lugn och skön stund bara för dig själv, utan även för att du får en ordentlig genomgång om vad dina fötter mår bäst utav. Tänk på att våra fötter ska hålla länge, och bära med dig på många upplevelser och händelser i livet.

Håll utkik för våra nya hösterbjudanden inom fotvård behandlingar inom kort! Vi kommer erbjuda traditionella medicinska fotvårdsbehandlingar, men även lättare SPA-pedikyrer så att det finns något som passar alla!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du veta när vi kör igång med våra nya härliga fotbehandlingar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar