Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

tisdag 13 september 2011

ERBJUDANDE - mask mot hyperpigmentering!

Efter sommaren är det många som upplever att deras pigmentfläckar och andra ojämnheter i huden har blivit starkare och tydligare, och detta beror givetvis på att vi utsatt huden för mer UV strålning och fått en mörkare nyans. Anledningen till fläckarna är faktiskt en form av inflammation i melanocyten, som är den cell som producerar vårt melanin (vårt pigment). Vad som är orsaken till överproduktion och inflammationen kan var allt ifrån yttre faktorer som inre. Inre faktorer kan vara hormonella obalanser bla. under graviditet eller under stark medicinering. Yttre faktorer kan vara överdrivet solande men även vissa lysrör och annan belysning kan faktiskt "aktivera" en redan befintlig solskada.


Nu har vi erbjudande på nimues Melano Fade Mask som är en effektiv nattbehandlande mask som avlägsnar oönskade pigmenteringar.
Masken verkar på ett sådant sätt att enzymet tyrosinas, som är en del i överproduktionen av melaninet, hämmas och huden får en mer jämnare och klarare hudton. 

Appliceras 1-2ggr/v över natten. Tvättas av på morgonen.

Vid köp av MELANO FADE MASK får du nu även dagcremen DAY FADER för pigmenterad hud.
Värde 648:-

NU: 348:-

OBS! Begränsat antal.

2 kommentarer:

 1. Hur länge bör man använda produkterna mot hyperpigmentering för att få resultat? Känner till Nimue produkterna sedan innan, mycket bra produkter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mikaela! Hur länge man bör behandla en hyperpigmentering är dessvärre väldigt oklart från person till person. Framförallt beror det på hur djupt pigmenteringen sitter samt vad orsaken är till den. De flesta fall när vi behandlar pigmenteringar på kliniken så ger vi en tidsperspektiv på minst 6 mån, hellre långsam envis behandling, än snabb stressande behandling. Detta pga att pigmentet i huden gärna triggas av olika faktorer, även tuffa behandlingar.

   Melano Fade Mask är en hemmaprodukt som hjälper till att hålla pigmentet i trim, samt som mellanbehandling under kurbehandlingar. Perfekt inför fest eller andra speciella tillfällen!

   För att veta mer är du välkommen att höra av dig till oss på 031 711 70 60 om du är intresserad av behandla hyperpigmentering.

   Mvh Josefine

   Radera