Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

fredag 27 april 2012

Såhär handlar du nimue i vår webshop!

OBS! Från och med augusti 2012 tillåter inte längre nimue international webshopsförsäljning på nimues produkter. Är du nimue kund sedan tidigare, går det bra att maila oss för att få dina produkter hemskickade om du inte fysiskt kan komma till kliniken. Vid frågor ring oss på 031-711 70 60. Mvh Josefine, KlinikchefNimue - Skin Technology är ett globalt erkänt för sitt moderna hudklassificerings koncept (Miljöpåverkad hud, Hyperpigmenterad hud, Problem hud, Interaktiv hud) och deras unika filosofi är baserad på fyra behandlingsgrundstenar: Föryngring, Återställande, Antioxidering och UV-skydd.
Som ett dynamiskt märke och trendsättande innovatör fortsätter de att tillfredsställa den alltmer krävande hudvårdsmarknaden med sin unika förståelse, filosofi och koncept.

Denna nya generationens derma-cosmeceutiska hudvårdsserie erbjuder produkter som innovativt levererar extremt aktiva ingredienser för effektiva behandlingar som ger tydliga förändringar och förbättringar i huden. Därför kräver nimue att webbförsäljning endast får ske till kund efter en konsultation/kontakt med en Hudspecialist/nimue Hudterapeut. Har du inte fått personliga rekommendationer, vänligen kontakta oss på mail eller telefon: 031- 711 70 60 så hjälper vi dig.

För att få tillgång till att handla: logga in/registrera en profil på Advanced Skin Shop.
Kontakta oss sedan på info@advancedskincare.se så ger vi dig nimue behörighet. Du är igång på ett par minuter om kontakt tas under våra öppettider och handlar sedan i lugn och ro framöver när det passar dig.

Svårare än så är det inte att handla nimue produkter i vår webshop!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar