Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

måndag 16 april 2012

Advanced Skin Shop - webbutiken för nimue, gloMinerals, Superfruit, Helhetshälsa m.m


Äntligen säger vi välkommen till vår webshop Advanced Skin Shop där du som älskar avancerad hudvård kan handla det bästa inom denna genren när det passar dig! Vi fokuserar fullt ut på att vårt inre skapar vårt yttre, och hur du och din hud mår, beror på vad du stoppar i dig. Avancerad hudvård är när hudvård tillsammans med kost och näring samarbetar för långvariga och hållbara resultat. Problemhud som acne, rosacea, hyperpigmentering eller andra känsligheter i huden behöver inte längre vara ett problem.

Hos oss hittar du den underbara mineralserien gloMinerals, mineralmakeupen med antioxidanter och nimue - Skin Technology, AHA-baserad hudvård när den är som bäst.

glominerals har ett unikt sortiment av mineralbaserad makeup som är utformat för dermatologer och deras patienter och är den första i sitt slag. Denna kompletta hudvårdande produktserie har produkter till ansikte, läppar, kinder och ögon. Den är modern, rolig och full av mineraler. glominerals avancerade produkter kombinerar antioxidanter med ingredienser av farmaceutisk renhetsgrad (vitamin A, C, E och grönt te) och mineraler, som är fulla av kraftiga och rika färgpigment. Resultatet är en kliniskt avancerad mineralmakeup som täcker, vårdar och skyddar huden.

gloMinerals - nu i vår webshop!

nimue produkterna skapades ursprungligen 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess utvecklats till ett globalt erkänt märke för sina innovativa formula och spetsteknologi baserad på den effektiva kombinationen av exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade levereringssystem.
Som den främsta ledaren inom hudvårdsbranschen är vi välkända för vår överlägsna förståelse för huden och effektiva behandlingar av olika hudtillstånd.

Köp nimue på vår webshop!


Du hittar även nyttiga tillskott från Superfruit och Helhetshälsa som är en viktigt del i din vardagliga hemmavård.

VÄLKOMMEN IN OCH HANDLA NÄR DET PASSAR DIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar