Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

torsdag 14 juni 2012

Storfavoriten från nimue - Exfoliating Enzyme nu kampanj pris!

Det finns absolut ingen peeling som slår den korn-fria varianten från nimue, Exfoliating Enzyme. Dessa unika sammansättning av enzymerna papain (från papaya) och bromelain (från ananas) gör att till och med den mest känsligaste hudtypen kan använda denna peeling.

De flesta hudtyper får idag problem med mycket yttorrhet och irritationer i huden och det är alltför vanligt att man lätt tar till en kornbaserad peeling för att få bukt med dessa besvär. Vilket tyvärr är HELT FEL. Exfoliering kan många gånger vara nödvändig för att få bukt med ett hudproblem, men aldrig med en kornbaserad peeling. Oavsett hur små, fina kornen är så är all extra nötning på huden helt onödig, eftersom vi oftast sitter i miljöklimat idag som både torkar ut huden och gör den fnasig.

Enzymerna papain och bromelain är välkända inom hudvården men även inom läkemedelsindustrin har man länge använt samma enzymer vid tablettproduktionen för att snabbt få dessa att lösa upp sig i magen. På samma sätt fungerar det även på huden. De löser försiktigt upp döda, trasiga hudceller och lämnar de nya, sköra hudcellerna i fred och på så sätt får din egna skyddsbarriär i huden chans att läka ut i lugn och ro.

nimue´s Exfoliating Enzyme används 2-3 ggr/v (extremt känslig 1g/v till att börja med) och skall aktiveras med hjälp av värme och rörelse. Smidigast är att applicera den i badet, bastun eller i duschen så får du samtidigt en skjuts på vägen och peelingen blir effektivare.
Massera in på väl rengjort, lätt fuktad hud över hela ansiktet, även kring ögonen, massera i ett jämnt tempo i ca 3-5 min. Låt verka ytterligare i 3 min och skölj sedan av med ljummet vatten innan du avslutar med fuktcreme eller kanske en ansiktsmask?

Just nu har nimue kampanj på sin storfavorit i juni månad så har du inte redan upptäckt den, så passa på nu! 

NU: 466:- (548:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar