Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

torsdag 27 september 2012

Nya behandlingar från nimue - Penta Salaic Peel & Bio Lactic Peel


Nu har vi nimue´s nya behandlingar på kliniken!  Dessa nya professionella peeling-system från nimue finns för problemhud med acne och orenheter samt för hyperpigmenterade hudtillstånd som solskador och annan ojämn hudton.
Dessa högeffektiva polymeriska peelingsystemet är speciellt framtagna för att arbeta effektivt och djupt in i huden utan att irritera och försvaga huden. Nimue rekommenderar en omgång av 8 behandling med 2-4 veckors mellanrum och du kan välja behandlingarna med eller utan portömning.

Penta Salaic Peel - är peeling för fet, oren acnebenägen hud som passar perfekt till dig som stått på nimue länge och vill arbeta långsiktigt. Penta Salaic Peel motverkar tilltäppt hud och löser effektivt upp talgstopp samt inkapslade orenheter.
Välj mellan 45 min utan portömning 700:- eller 60 min med portömning 870:-.

Bio Lactic Peel - peeling för hyperpigmenterad hud som på ett lugnt och tryggt sätt löser pigmenterad hud som ger mörka fläckar och ojämnheter i huden. Passar hyperpigmenterad hud samt miljöbelastad hud med ojämn hudton. Bra alternativ till dig som vill bli kvitt dina pigmenteringar men inte vill lägga pengar på tunga kemiska peelingar.
Välj mellan 45 min utan portömning 700:- eller 60 min med portömning 870:-.

Du kan läsa mer om våra medicinska hudvårdsbehandlingar i Göteborg på vår hemsida!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar