Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

måndag 19 november 2012

HIPP, HIPP HURRA!

Det är nu i dagarna snart exakt 2 års sedan jag bestämde mig för att starta eget och därmed öppna Göteborgs första hudklinik som fullt ut fokuserar på avancerad hudvård.
Avancerad hudvård är som de flesta av er vet idag, resultatinriktade hudvårds-behandlingar där man fördjupar sig i kostens betydelse. Detta gör att man idag kan få helt andra behandlingsresultat än tidigare och på så vis en starkare och friskare hud utan problem som håller längre.
Efter flera år i branschen förstod jag att lösningen inte enbart ligger i vilken creme vi använder eller hur många gånger man peelar sig i veckan om man vill ha en problemfri hud. Utan för att få en vacker, frisk hud krävs det även goda kunskpar i kost och näring samt hur vi väljer att leva vårt liv. Hälsosamt åldrande är idag viktigare än någonsin, då vardagen för med tuffa påfrestningar som stress och miljögifter.
Ni är många som har varit med mig nu i början på min resa inom avancerad hudvård och jag hoppas att ni blir minst lika många till som väljer att fokusera på denna typ av hudvård även framöver och fortsätter att besöka oss på kliniken när ni behöver expertis inom hudvård/skönhetsbehandlingar eller medicinsk fotvård.

Utan ER trogna kunder hade vi inte varit där vi är idag och detta vill vi förstås fira och återgälda genom ett hejdundrande Erbjudande-Kalas hela året ut!

Varje vecka, med start fr.o.m vecka 47 kommer vi har ett nytt erbjudande på våra behandlingar eller produkter som passar alla! Så kolla noga på vår hemsida, och givetvis på vår Facebook sida - (klicka här för att gilla oss) för att kunna ta del av vårt firande!
Som nybliven 2-åring är vi också glada att vi fått en ny kollega på jobbet som heter Sara och som ni kommer hitta på vår "hudvårdsavdelning".

Under december månad kommer vi även ha extra öppet på lördagar för er som vill handla Julklappar, Presentkort eller helt enkelt unna sig lite lyx. Tänk på att boka din behandling innan jul i god tid då vi redan har börjat fylla upp i december.
VARMT VÄLKOMNA ATT FIRA MED OSS!
Josefine, Susanne & Sara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar