Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

måndag 10 december 2012

PRESENTKORT - ett hett julklapps tips i Göteborg!

Juletider är för många en underbar årstid och har man tur så får man även en vit, skimrande vinter som lyser upp tillvaron. Julen kan tyvärr även innebära en del stress och måsten, men egentligen handlar det ju om att umgås med goda vänner samt äta och dricka gott. Vill man sedan ge ett litet tack eller gåva till någon man tycker extra mycket om, behöver det inte vara så krångligt egentligen.

För det bästa du kan ge till någon annan är Egen Tid och rå om sig själv för att kunna njuta av varenda sekund. Hos oss på Advanced Skin Care i Göteborg kan du köpa presentkort som både går att välja på behandlingar eller produkter, och du hittar garanterat något som passar alla!

Du bestämmer själv vilken summa du vill ge bort, och i december månad får du dessutom värdecheckar till våra behandlingar på 50 kr, för varje 500 kr du handlar presentkort för! Detta gör att du kan ge bort en extra lyxig behandling och du kan i lugn och ro sitta och koppla av, lagom i tid inför jul, istället för att stressa runt i butiker.

Ring oss på 031 711 70 60 eller besök vår hudklinik på Kastellgatan 1 i Göteborg. Du hittar både hudvård, fotvård, makeup och kostrådgivning samt mycket mer i vår härligt ljusa lokaler mitt i Linné/Haga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar