Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

onsdag 24 augusti 2016

Dermapen på Advanced Skin Care

På vår hudklinik i centrala Göteborg kan du boka behandlingen som tagit världen med storm - Dermapen. Dermapen den populära microneedling behandlingen som är unik i sitt slag, arbetar effektivt på att förnya huden och kan korrigera bort de flesta ärr bildningar i huden samt föryngra en förtidigt åldrad hud avsevärt.

Tekniken även kallas microneedling har funnit länge och är inget nytt, men Dermapen har tagit denna teknik ytterligare och skapat en smidig, nästintill smärtfri behandling som jobbar djupt in i huden.
Microneedling är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och behandlar flera olika hudtillstånd.
Enkelt beskrivet, orsakar Dermape en kontrollerad skada i huden med hjälp av mycket tunna, fina nålar. Små kanaler skapas i huden och tack vare den unika konstruktionen som Dermapen har, väljer man lätt djuphet mellan 0,25 mm – 2,5 mm, beroende på vad som ska behandlas i huden.
Som en naturlig reaktion av de skapade kanalerna, vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs i våra celler och huden börjar bl.a producera nytt kollagen.
Resultatet blir en kraftigt hudföryngrande effekt av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermape-behanndling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

Vill du veta mer eller boka en tid för konsultation? Ring oss på 031-711 70 60 eller boka online på: www.advancedskincare.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar