Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

söndag 14 november 2010

Det är på riktigt....

... när man sitter hela sin lediga helg och jobbar på diverse saker inför företagstarten, utan att känna att det är jobbigt. Klart jag kunde slå klackarna i taket och njuta av drinkar i olika färger, men denna helg har det varit nytta och nöje för hela slanten! And I like it! =)

Tänkte jag skulle presentera företaget lite mer och vad man kan förvänta sig utav denna blogg!

Advanced Skin Care är en ny, unik klinik som kommer ligga på Kastellgatan 1, en lokal som befinner sig i huset "Gamla Korsettfabriken". Huset har en helt underbar atmosfär och har en ganska så rolig konstruktion upptill. 
Om ni undrar varför det inte finns några fönster på de översta våningsplanen så beror det på att hela taket är ett enda stort fönster! Detta är av anledning, att när fabriken var i bruk så satt alla sömmerskorna där uppe med sin maskin och skulle minsann inte titta på något annat än sitt arbete, så därför satte man fönster uppåt!?! Härliga tider..., tur att vi har lite mer vett idag! 
Har ännu inte besökt detta plan, men lovar att rapportera mer så fort jag vet, och lovar att lägga upp bilder.


Det som gör Advanced Skin Care så annorlunda är först och främst för att vi är den första klinik som faktiskt kommer jobba med det inre & det yttre på riktigt. Det vill säga, vi kommer börja med vårt inre för att se hur det skapar vår yttre, och det gör vi via kostens betydelse. Jag har efter flera år som Hudterapeut, insett att man är begränsad när det gäller hudvården, och att cremer, serum och dylikt, inte räcker till för att uppnå en optimal hudhälsa. Så jag vidareutbildande mig till kostrådgivare, och sen också till dipl. Hudspecialist .Läs mer här!

Advanced Skin Care är en s.k medicinsk hudvårdsklinik och är avancerad hudvård som rymmer kropp som ansikte. Inom kort kommer vårt behandlingsutbud att öka och även rymma kroppsbehandlingar av olika slag. Förutom behandlingar kommer även föreläsningar och kvällskurser hållas för alla olika typer av grupper. Dessa kommer variera i utbud och det går bra att lämna en förfrågan om man har ett särskilt önskemål, och det är i vår som vi drar igång med dessa. 

Tanken med bloggen är att ge inspiration till personer i samma sits som jag, dvs nyföretagare, men framförallt att ge guidning och vägledning när det gäller Hud & Hälsa, det som jag brinner för. Det kommer komma tips och råd och jag hoppas med tiden att detta kan bli ett forum man vänder sig till för att få råd.

För att uppleva våra behandlingar och själv känna efter om vår filosofi är något för dig, så passa på att boka en behandling nu i December! Jag kommer nämligen ge 35 % på en valfri behandling (obs gäller inte redan rabatterade priser) i hela December och för alla nya kunder bjuder jag på en 15 min hälsokonsultation för att fastställa din hud-fysik och skräddarsy behandlingen efter ditt unika behov.

Så Varmt Välkomna till Advanced Skin Care! 
Klicka här för att komma till hemsidan och vår behandlingsmeny


Avancerad hudvård är kroppens i sin totala helhet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar