Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

tisdag 4 januari 2011

Nytt år, nya möjligheter!

Då var Januari här och vintern ligger vitare än någonsin utanför dörren. Med ett nytt år kommer också nya möjligheter och det är väl ingen nyhet att jul och festligheter har en tendens att slå klorna i oss och få de flesta ur balans med rutiner när det både gäller träning och kost. Ut med det gamla och in med det nya, är det inte så det heter?

På Advanced Skin Care tänker vi nytt, men vill definitivt behålla det "gamla" så hos oss hittar du bara en massa nyheter och bekantheter i vår. Planer för ett Öppet hus ligger och gror, och den 23 Januari kommer Advanced Skin Care tillsammans med en av sina samarbetspartners Pilates Complete som för övrigt finns i samma lokaler, att slå upp dörrarna och visa vad vi erbjuder. Mer om dettta kommer senare.

Kliniken kommer inom kort också synas lite extra framöver på en allmänt känd internetsida och upplägget känns väldigt bra och hoppas på stor respons. När dettta närmar sig, lovar jag att återkomma!

Till alla er som känner sig lite extra trötta och hängiga och behöver lite energi har vi vecka 1 & 2 ett specialerbjudande på Face Advanced. Det är vår lyxbehandling75 min där huden får rejäl återhämtning och omtanke.

I behandlingen ingår det hälsokonsultation 15 min, rengöring, hudanalys, peeling samt porttömning, ansiktsmassage samt skalpmassage och avslutande specialmask för just din hudtyp. Bokar och utför du denna under vecka 1 eller 2 så bjuder vi på färning av frans och bryn med plock.

Erbjudande: 950:- (värde 1250:-)

Bokning kan göras på tele: 031 711 70 60 eller skicka en bokningsförfrågan här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar