Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

torsdag 2 februari 2012

Inom kort - WEBSHOP med nimue, gloMinerals, Superfruit, Helhetshälsa m.m.

Just nu är vi mitt uppe i förberedelserna inför att lansera vår webshop. Vår internetbutik kommer vara tillgänglig för hela Sverige, men vi befinner oss i Göteborg och där kommer ni hitta samtliga produkter från nimue, gloMinerals och delar av Superfruit & Helhetshälsa sortiment.

Allt för att ni kunder ska kunna koppla av och handla i lugn och ro när det passar er bäst! För er som inte bor i Göteborg men ändå vill fortsätta använda dessa underbara produkter är detta ett perfekt tillfälle, och vi levererar både genom posten och Schenker.
För den som vill slippa fraktkostnader går det bra att handla och betala på nätet och antingen handla över 1000:- för att få fraktfritt eller välja "Hämta i butik" alternativet så slipper du extra kostnader. Vår klinik ligger i Göteborg och vi har öppet mån-tors 10-18 och fre 10-17.Mer information kommer inom kort så håll öron och ögon öppna! Vi kan redan nu avslöja att vi kommer ha ett extra fint erbjudanden från mineralmakeup serien gloMinerals den första månaden! Vi kommer som enda webshop just nu i Sverige kunna erbjuda hela gloMinerals sortiment och du hittar garanterat något som passar dig.

Vill du ta del av våra erbjudanden och kampanjer från våra märken: nimue, gloMinerals, Superfruit och Helhetshälsa så se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du fyller enkelt i din mailadress högst upp till vänster under blommorna i loggan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar