Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

måndag 9 november 2015

Dermapen - snart på Advanced Skin Care i Göteborg!

Idag måndag 9 november har vi hudterapeuter från Advanced Skin Care varit på utbildning för Dermapen! En behandlingsform som skapar unika möjligheter och förbättrar hudstrukturen avsevärt och lämpar sig för flera olika hudtillstånd.

Dermapen är den första mekaniska microneedling penna på marknaden sedan 2010 och är fortfarande marknadsledande världen över.
Med sin unika vertikala teknik, 12 tunna och sterila engångsnålar, en stark motor och en automatiskt vibrerande funktion (patenterad AOVN™teknologi), skapar Dermapen upp till 1300 mikrokanaler i huden per sekund. De behandlingspreparat man använder kan därför effektivt penetrera ner i huden för optimalt upptag och effekt.

Vad är micro needling?

Microneedling är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen-behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

Dermapen rekommenderas till bland annat:
  • Huduppstramning- och föryngring
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Oren hud, acne
  • Milier, keratosis pilares
  • Pigmenteringar/melasma
  • Ärr - inclusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador
  • Hudbristningar
(text & info från www.dermapen.se)
 

Du kommer inom kort kunna boka Dermapen behandling via vår hemsida www.advancedskincare.se men redan nu kan du kontakta oss för rådgivning eller om du har frågor. Välkommen att ringa oss på 031-711 70 60 eller via mail:info@advancedskincare.se

http://www.dermapenworld.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar