Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse.

måndag 13 december 2010

nimue - den nya generationens derma cosmeceutical serie!


Jag får nästan dagligen frågor som rör olika cremer och märken och vad som skiljer dem åt, samt vad som faktiskt fungerar. Alla jagar efter den snabbaste vägen till perfekt, bekymmersfri hud och reklamen som vi matas med dag ut och dag in faller de flesta gånger långt ifrån verkligenheten.
Precis som vi har en personlighet som gör just dig och mig till den individ vi är, så har även vår hud ett alldeles eget sätt att leva sitt liv på. D.v.s INGEN är densamma och om den "nya superaktuella rynkfria cremen" som du ser på tv:n hjälper 8 av 10 kvinnor (som för det mesta är deras egna undersökningar och som gör att de kan tolka, samt forma resultaten efter deras egna önskemål...) så betyder inte det att den är optimal just för dig.

Alla är säkert medvetna om vilken typ av träning man gillar och föredrar, alltså vad som ger mest energi för just dig och motiverar dig att hålla igång. En del föredrar löpning utomhus i ett kallt snöigt klimat, andra vill springa på rullbandet på gymmet, och vad man än väljer så känner man sig nöjd och får resultat oavsett.
Likadant är det med din hud. Den måste också tränas, och hitta "sin" väg att gå för att optimera din hudhälsa.
En liten "personlig träning" för din hud är en hudanalys där en hudterapeut / hudspecialist analyserar din hud och går igenom med dig vad som passar bäst efter att du berättat om vilka mål och resultat du vill uppnå. En hudanalys ges alltid under alla våra ansiktsbehandlingar, och vi erbjuder även kostnadsfri konsultation på 30 min när man köper en kurbehandling eller minst 3 produkter i samband med sitt besök.


Advanced Skin Care har valt att arbeta med Nimue, som är en derma cosmeceutical serie med en unik avancerad antiage-teknologi där huden får använda sina egna naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en hälsosam balans, istället för att bara behandla symptomen.
Symptom har alltid en orsak, oavsett vart i kroppen de sker, och det är den man lokaliserar och utreder under en hudanalys för att komma till grund med ditt problem.

Produkterna har inga artificiella doftämen eller mineraloljor och passar därför bra till känslig hud även om man tidigare har reagerat på ett flertal produkter.
En bra hudvårdsserie ska motarbeta hudens biologiska nedbrytning och skydda mot yttre negativ miljöpåverkan genom att optimera cellförnyelsen och stimulera kollagen samt elastinproduktionen.

Var inte rädd för din huds förändring, glöm "anti-age", var för och tänk "Healthy Ageing" istället!

Blir du nyfiken på vad Nimue kan göra för dig? Kontakta Josefine på Advanced Skin Care på tele: 031 711 70 60 eller via mail. Missa inte December erbjudandet som ger dig 35% rabatt på valfri ansiktsbehandling.

Varmt Välkomna att stiga in i en miljö med nya möjligheter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar